ENKELE TRUCS EN TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN GEZICHTSMONDKAPJE

Zoals elk product dat intensief wordt gebruikt, zal ook dit mondkapje na verloop van tijd slijtage vertonen. Het kan zijn dat het elastiek zwakker wordt na 100 keer dragen. In dat geval kunt u een knoopje in het elastiekje knopen om ervoor te zorgen dat het mondkapje goed aansluit op uw gezicht. Dit is het allerbelangrijkste! Als een knoop niet werkt, kunt u het elastiek ook knippen om de knoop preciezer te maken.

Als het na intensief gebruik niet meer mogelijk is om het elastiek in te korten om het mondkapje strak aan je gezicht te verbinden, dan moet het mondkapje vervangen worden! Wij raden u daarom aan om bij dagelijks intensief gebruik 2 of meer kappen af te doen, zodat u altijd een droogkapje heeft (na het wassen) en een reservekopie.

Voor medisch personeel/verpleegkundigen etc: vraag uw begeleider of deze pet voldoende bescherming biedt om hem te gebruiken tijdens uw werk! Hij is niet FFP1-3 gecertificeerd. Wij hebben dit mondkapje ontwikkeld vanwege de grote tekorten van deze mondkapje. We kunnen niet garanderen dat deze pet voldoende bescherming biedt, maar vertrouw op welke onderzoeken en cases we online kunnen vinden. 

medisch-mondkapje.nl

www.dgmondmasker.nl