SOORTEN GLAZEN GEBRUIKT IN ALUMINIUM RAMEN

Gelaagd glas biedt een betere bescherming aan mensen en gebouwen dan standaard glas, omdat het weerstand biedt bij een poging tot inbraak. Het is ook effectief voor geluidsbeheersing en blokkeert 99% van de UV-stralen.

Getint glas vermindert hitte en verblinding door de zon, maar behoudt een onaangetast zicht van binnenuit. Het belangrijkste doel is om de schittering van buitenaf te verminderen en het interieurmeubilair te beschermen tegen UV-schade, en om de hoeveelheid zonnewarmte door ramen te verminderen.

Reflecterend glas laat optimaal licht binnen en vermindert tegelijkertijd de schittering van de zon om de noodzaak van jaloezieën of gordijnen te elimineren. In combinatie met een zonwerende Low-E-coating houdt het gebouwen koel.

Glazen ramen kunnen enkel, dubbel of driedubbel glas hebben. Het verschil tussen hen betekent meer energie-isolatie en betere geluidsreductie. Sommige bedrijven met driedubbele beglazing gebruiken verschillende soorten gas tussen de ruiten om het warmteverlies in de winter te maximaliseren en koel te houden in de zomer.

Andere voordelen van driedubbele beglazing zijn meer veiligheid en lagere energierekeningen.

Natuurlijk, hoe meer glaslagen,

www.directkozijnen.com